Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn bij ons van harte welkom!

Lid word je eenvoudig door een volledig ingevuld inschrijfformulier te versturen naar de secretaris.
Lidmaatschap/contributieperiode van lessende leden (eventueel met startkaart) loopt van 1 januari tot 1 juli en van 1 juli tot 1 januari.Lidmaatschap/contributieperiode van niet-lessende leden (met sleutelkaart/startkaart) loopt van 1 januari tot 1 januari. Ieder lid zal een automatische incasso moeten afgeven om de contributie zo snel mogelijk te incasseren.

Het lidmaatschap van nieuwe leden gaat in op het moment dat een lid zich aanmeldt en een inschrijvingsformulier heeft ingevuld en ingeleverd bij de secretaris.

Het lidmaatschap wordt voor betreffende contributieperiode automatisch verlengd, tenzij minimaal 1 maand voor het begin van de nieuwe contributieperiode dit schriftelijk (of per e-mail) wordt opgezegd bij de secretaris. Restitutie van contributie is niet mogelijk.

  
 Indien je overweegt om lessend lid te worden, dan kun je enkele proeflessen volgen.
 Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Soorten lidmaatschap

Wij kennen diverse soorten lidmaatschap. Hieronder zie je per type lidmaatschap de kosten op jaarbasis. De hoogte van de contributie wordt elk jaar op de ledenvergadering vastgesteld. Voor nieuwe leden wordt eenmalig entreegeld (€ 12,50) in rekening gebracht. 

  • Donateur € 35,--
  • Lid zonder paard € 50,--
  • Niet-lessende leden met sleutelkaart € 175,--
  • Lessende Leden € 265,-- (incl. sleutelkaart)
  

Opzeggen lidmaatschap

Wil je, je lidmaatschap beëindigen? Zeg dan minimaal 1 maand voor het begin van de contributieperiode schriftelijk (of per e-mail) op bij de secretaris.

 

Gebruik van de accommodatie

De accommodatie (rijhallen en buitenterreinen) worden ter beschikking gesteld voor de rijdende leden. Een sleutel van het terrein en de manege is verkrijgbaar bij de penningmeester. Bij verlies van- of voor het maken van een (extra) sleutel van de manege wordt een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht. Ook bij beëindiging van het lidmaatschap wordt een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht bij het niet inleveren van de sleutel. De kantine is alleen geopend op donderdag- en zaterdagavond en tijdens evenementen.  

Er zijn een aantal regels van toepassing voor het gebruik van de accommodatie:

  • Een ieder dient zich in de accommodatie rustig te gedragen.
  • Op zondag is het terrein en de manege gesloten.
  • Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen van de accommodatie gebruik maken onder begeleiding van ouders of meerderjarigen.
  • In de manege mag niet gesprongen of gelongeerd worden als er door andere personen wordt gereden, onderling overleg hierover is natuurlijk toegestaan.
  • Longeren is uitsluitend toegestaan in de kleine bak.
  • Van de leden wordt verwacht dat zij de accommodatie netjes achterlaten, mest graag opruimen in de daarvoor bestemde bakken.

 

Lidmaatschap is meer dan het betalen van contributie

Ieder lid verplicht zich bij het aanvaarden van het lidmaatschap om te helpen wanneer nodig bij bijvoorbeeld evenementen en/ of kantinediensten. Indien een lid om welke reden dan ook niet kan, dient men zelf te ruilen of voor een vervanger te zorgen.

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten